INNERGÅRDEN

Den är generös, trevlig och modern. Du finner den intill vår restaurang ­Feyruz, ett tillskott i Klarakvarteren, alldeles intill storsatsande Brunkebergstorg. Vi har höga ambitioner och allt är snyggt och modernt!  Rätt miljö, god mat och de bästa av vänner är tre viktiga ingredienser för en lyckad middags fest. Vår innergård är perfekt för en middagsfest  i Stockholm och erbjuder många möjligheter. Vi kan duka upp för både stora och små sällskap , Innergården är med sin placering på gatuplan även helt handikappanpassad.

Festen anpassar vi helt efter dina önskemål. , och vår innergård gör det lätt för Dina önskemål är vår utgångspunkt när vi komponerar fram barupplägg och meny. Vår personal har stor vana vad som gör en middags festen oförglömlig och du kan lugnt koppla av oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllopsmiddag eller kickoff  som är anledningen till er tillställning.

INNERGÅRDEN

Upplev en fest utöver det vanliga! 

Restaurang Feyruz libanon meza

Välkommen att kontakta oss på restaurang Feyruz för att få tillgång till en unik plats för festen eller för att boka en restaurang i Stockholm där dina önskemål alltid står i fokus. Varmt välkommen att ta kontakt med oss för att boka på 08-23 33 01. Mejl: info@feyruz.se eller använd vårt formulär nedan.
Libanesisk mat lagad med kärlek och omtanke!
Gallery

Gallery

Catering - Feyruz

Call 08-23 33 01

Contact

Find us

Feyruz, Herkulesgatan 5

Copyright @ Restaurant Feyruz 2017, Design: Hildegard  Media